Salon Mandarin

Salon Mandarin

Salonul Mandarin se afla la etajul complexului Passion, cu o suprafata de desfasurare pe 120 mp. si 60-120 locuri la masa ,accesul in salon  se face prin receptie din gradina de vara .
Am creat un spatiu elegant, linistit, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod fericit, in asa fel incat stilul si eleganta atmosferei create pentru dumneavoastra sa redefineasca notiunea de rafinament in asa fel incat fiecare moment pe care il petreceti la noi sa va convinga sa reveniti cu placere.
Prestigiul pe care l-am castigat de-a lungul celor 19 ani de activitate ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!
 Pe lista avantajelor se  numara facilitati cat si cele mai bune servicii personalizate , bucatarie proprie mobilata si utilata conform standardelor UE, instalatie de climatizare,posibilitatea de cazare in pensiunea Passion,  generator electric,parcare privata monitorizata video,acces facil catre mijloacele de transport in comun. Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur.
 

Detalii salon
Capacitate
120 pers
Minim persoane
60 pers
Suprafața
120mp
Passion Events
Passion Events
Passion Events
Passion Events
Passion Events
Passion Events

Preturi Meniu