Despre noi

Despre noi

 Restaurant Passion - Spatiul ideal pentru organizare evenimente private, petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

LOCATIE EVENIMENTE
Restaurantul Passion un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Trei saloane perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, sali spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Nunta in Bucuresti?  Nimic mai simplu!

EVENIMENTE MEMORABILE
Reteta evenimentului perfect poarta semnatura marca  Restaurant Passion. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, petreceri aniversare sau  petreceri corporate, petreceri tematice, organizare conferinte, organizare revelion, seminarii,  lansari de produse, evenimente mondene,  degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru  orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.


Passion Events iti garanteaza succesul evenimentului tau!

Serviciile Noastre
 • 01

  Nunți

  Mai mult decat aspectele ce tin de organizare nunta, Passion Events isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nunta.

 • 02

  Botezuri

  Experienta dobandita de Passion Events in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti sector 6.

 • 03

  Evenimente business

  Te invitam sa le prezinti colegilor si partenerilor tai de afaceri informatiile si detaliile privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau iar noi ne vom ocupa de detaliile ce definesc activitatile de organizare evenimente business care sa te reprezinte cu succes!

Servicii
 • 04

  Banchete

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

 • 05

  Aniversări

  Petrece clipe de neuitat alaturi de familie si de prieteni intr-o locatie moderna si spatioasa. Bucura-te de diversitatea bucatelor pe care le pot prepara bucatarii nostrii si alege sa iti organizezi aniversarea la Passion Events.

 • 06

  Corporate

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.