Oferta Speciala

Oferta Speciala

Oricum s-ar defini un eveniment, el devine memorabil in ceea ce priveste cateva elemente fundamentale: atmosfera generala, muzica si meniul.

Și nimic nu poate fi lasat la voia intâmplarii atunci când este vorba de a multumi câteva sute de gusturi diferite. Numitorul comun al fiecarei farfurii trebuie sa fie: Prospetime. Bun Gust. Originalitate

De aceea, oferta noastra de meniu este selectionata atent pentru principalele tipuri de evenimente pe care le gazduim si le organizam si veti regasi astfel meniu nunta, meniu botez, meniu cununie, meniuri corporate.

Am gândit impreuna cu Chef-ul nostru de restaurant oferte speciale de meniu, adevarate art cuisine, adaptate fiecarui tip de eveniment in parte, iar gama variata de meniuri va ofera posibilitatea sa pregatiti fiecare detaliu al organizarii acestei etape in cel mai mic detaliu.

Cereti-ne o oferta nunta sau meniu nunta sau intreaba pe Chef despre ofertele speciale de meniu botez, meniuri private si meniuri corporate .

 

 

 

 

Serviciile Noastre
 • 01

  Nunți

  Mai mult decat aspectele ce tin de organizare nunta, Passion Events isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nunta.

 • 02

  Botezuri

  Experienta dobandita de Passion Events in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti sector 6.

 • 03

  Evenimente business

  Te invitam sa le prezinti colegilor si partenerilor tai de afaceri informatiile si detaliile privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau iar noi ne vom ocupa de detaliile ce definesc activitatile de organizare evenimente business care sa te reprezinte cu succes!

Servicii
 • 04

  Banchete

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

 • 05

  Aniversări

  Petrece clipe de neuitat alaturi de familie si de prieteni intr-o locatie moderna si spatioasa. Bucura-te de diversitatea bucatelor pe care le pot prepara bucatarii nostrii si alege sa iti organizezi aniversarea la Passion Events.

 • 06

  Corporate

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.