Organizare evenimente

Organizare evenimente

Unic. Special. Memorabil. Evenimentul tau.

Evenimentul tau este despre tine, iar responsabilitatea noastra este sa exprimam acest lucru.

Misiunea noastra in organizare evenimente este de a defini unicitatea fiecarei manifestari de acest tip la care participam ca organizatori. Spatiul Passion Events este proiectat pentru a exprima  dorintele si emotiile clientilor  nostri, fie ca sunt sau nu formulate cu exactitate. Ne-am specializat in organizare evenimente pentru a sustine cerintele clientilor nostri si, mai mult decat atat, pentru a  veni in intampinarea acestora cu solutii potrivite si optiuni creative.

Astfel, specializandu-ne in organizarea de evenimente, sustinem prin cele trei saloane; Trattoria Passion ,Ametist si Mandarin  prestanta manifestarilor private de top .

PERSONALIZARE SI ADAPTABILITATE
Am proiectat un spatiu amplu ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de  clasa, dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: organizare botez, organizare nunta, organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare  dineuri, degustari de vinuri, prezentari de produs sau orice fel de alte tipuri de festivitati.

Passion Events este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta.

Serviciile Noastre
 • 01

  Nunți

  Mai mult decat aspectele ce tin de organizare nunta, Passion Events isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nunta.

 • 02

  Botezuri

  Experienta dobandita de Passion Events in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti sector 6.

 • 03

  Evenimente business

  Te invitam sa le prezinti colegilor si partenerilor tai de afaceri informatiile si detaliile privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau iar noi ne vom ocupa de detaliile ce definesc activitatile de organizare evenimente business care sa te reprezinte cu succes!

Servicii
 • 04

  Banchete

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

 • 05

  Aniversări

  Petrece clipe de neuitat alaturi de familie si de prieteni intr-o locatie moderna si spatioasa. Bucura-te de diversitatea bucatelor pe care le pot prepara bucatarii nostrii si alege sa iti organizezi aniversarea la Passion Events.

 • 06

  Corporate

  Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.